Helly Hansen Fruen Maren, Melges NOR- 249 seiler en ny sesong

Det har i seilkretser vært mange rykter om Fruen Maren seiler flere sesonger etter 2004. Eier av syndikatet, Nils Hauff, har brukt tiden i høst til å vurdere om han ville seile et år til. Nå kan Melges redaksjonen som første nettside fortelle at det blir ett år til for dette kjente norske melges-laget.

Fruen_maren

Utgangspunktet for Team Fruen Maren var at det skulle seiles i tre (3) sesonger og at
det etter hver sesong skulle vurderes videre mht planer. Det har til nå blitt 7 sesonger med de samme gutta Nils Hauff, Erik Kongshaug, Nico Wedel Jarlsberg, og Koffer Spone.

I sesongen 2004 måtte Nico hive inne håndkle på grunn av familieforøkelse samt at Jarlsberg Hovedgård krever sin mann. Seilerprofiler som Thomas Nilsson, Børre Hekk Paulsen, Ole Jacob Damsund, Bror Berge og Anders Myre har vikariert ombord i sesongen som gikk.

Fruen Maren er det eneste laget i klassen med tre NM gull og de har seilt inn tre topp-ti plasseringer i de seneste årenes EM og VM.

Nils beslutning om å seile et år til er at han syntes klassen og miljøet er helt fantastisk og at han gleder seg til de nasjonale og internasjonale racene.

På telefon kan Koffer fortelle at laget er lysten på revansje etter sesongen 2004. De har VM i Key Largo USA i desember 2005 som mål og sier at de allerede har kjøpt mer fart og at de som ”Lek” med ”Steinen” og ”Baghdad” igjen skal få se hekken til ”Frua” .

Redaksjonen takker for praten og ønsker gutta lykke til.

Har du stoff eller sladder – ring Petrus på telefon 95784568

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply