Hørt på brygga!

I løpet av vinteren gjør seilere de aktivitetene man ikke får tid til under den altfor hektiske og korte sommeren. I denne faste spalten vil vi informere våre medlemmer om hva som skjer i Melges-Norge under vinteren. Kos dere!

Avdelingen for fødsler:

– Kristian Nergaard fikk sin gutt nummer to fredag.1 oktober

– Børre Hekk Paulsen fikk også en gutt

Avdelingen for “boller i ovnen”:

Pål Berntsen, Koffer Spone og Thomas Nilsson er alle ventende og gleder seg over mager som bare blir større og større. Vi gleder oss over at Melges familien blir større.

Interiør-hjørnet:

Vår gode seilervenn Terje Kjær skulle torsdag i forrige uke kutte et røykrør med vinkelsliper og kom i skade for å bruke feil blad. Vinkelslipern tok hevn og Terje havnet på sykehus i ett døgn med en pekefinger som ikke kan brukes på 7 uker. Legene var veldig imponert over at Terje ikke ville ha noe smertestillende men det redaksjonen vet er at Terje skulle rett hjem til guttefest med mye god drikke. Til historien bør det nevnes at Carolina (samboer) fikset peisen selv og brukte et litt mindre aggresivt verktøy – nemlig en baufil.

Fortsatt seilende:

Hans Fæste i Team Lek seiler fortsatt. Han har mønstret ombord på en familiebåt som har seilt fra Italia og nå er i Malaga. Hans hilser og sier de venter på vind som skal ta dem til Kanariøyene.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply