Hørt på brygga i Trondheim

Sesongstart helgen 23-24 april, treningssamling i Trondheim. Det har vært fint vær (utenom et par snøbyger lørdag, ikke helt vår enda…), varierende vind og mye bra seiling, 402 og 418 stilte!
27. April, årets første onsdagsregatta er unnagjort. I år er 3 melgeser i Trondheimsfjorden så de seiler den store turbåtklassen. Tradisjonen tro stillet de trønderske værgudene med stabilt ustabil vind. De har lenset på kryssen, krysset på lensen, drevet baklengs, og vært i plan. 418 klinket like så godt til med årets første seier, men sparte den andre seieren til sine gode venner i NOR 402, Lunacy. Melges Rocks!
Parody skal seile Yngling i seilsportligakval, primært for å gi de som skal seile seilsportligaen litt motstand i kvaliken. . . Nest Melges regatta er Rustløseren 7-8. mai.

Status NOR 527, LIV HEIDI VALLA I MALVIK OG STJØRDAL SEILFORENING; Melgesen gir meg et realt kick!
“Det er ikke noe som er mer spennende enn å seile UNGEN NOR under røffe forhold. Følelsen man får når båten går opp i plan, er nærmest ubeskrivelig. Ja, jeg får rett og slett et realt kick der vi seiler avgårde i over 15 knop”.
Etter 4 år har laget blitt mer drevne, og har klart å luke bort en del nybegynnerfeil. I løpet av 2015-sesongen mener laget at de har kommet seg opp på et tilfredsstillende nivå. Det har gitt laget såpass selvtillit at laget har som målsetting å delta i VM Helsinki, Finland 2017.

Posted in Uncategorized.