Ranking 1 – Parody vinner Rustløseren, Trondheim

Årets første rankingregatta, Rustløseren i Trondheim, er gjennomføt.
Det var to dager med lette til middels forhold. Dag en var preget av
venting og lite vind, men det ble til slutt gjennomført 3 seilaser.
Dag to var mer stabil, og det ble igjen gjennomført 3 seilaser.
Sammenlagt endte Parody på førsteplass, veldig tett etterfulgt av
Lunacy. Den siste seilasen var avgjørende for de to båtene i teten, og
det endte til slutt med poenglikhet.

unnamed

Rapport fra Parody:

I helgen seilte vi årets første norgesranking, Rustløseren, her i Trondheim. Med halvfullt lag og lite trening var ikke ambisjonene særlig høye før start. Heldigvis fikk vi toppet laget med franske Anna og jolleseiler Simen. Lørdag var preget av lite vind og venting, men det ble likevel fullført 3 seilaser. Søndagen var mer stabil, og også denne dagen ble det seilt 3 seilaser. Spenningen var stor da vi regnet oss fram til at det kunne bli seier på oss hvis vi vant siste seilas – vi som trodde alt håp var ute. Vi kjente presset, og klarte selvfølgelig å rote til starten skikkelig. Med få andre muligheter bestemte vi oss for å krysse fingrene å gjøre det motsatte av alle andre, noe som viste seg å fungere denne gangen. Det førte til en seier i seilasen, og ikke minst en sammenlagt seier! Nå leder vi den nasjonale rankingen frem til det arrangeres rankingregatta på Østlandet om 2 uker.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply