Forsmak på Farris Bad Melges 24 NM 2014

Larvik Seilforening har jobbet bra med arrangementet etter nyttår så det aller meste er på plass.

Regattasjef er Pål Næss. Regattakomiteen har som mål å være så effektive som mulig med å avvikle regattaene slik at ventetiden mellom dem blir så liten som mulig. Det som kan være en utfordring er at vanndybden er ganske stor, spesielt dersom vi kommer utenfor det flaket hvor det er planlagt å legge banen.

Distansen fra båthavnen på Seilerhytta ut til nord kanten av baneområdet er ca. 2,5 n.m. Dette er omtrent midt mellom merkene 3 og 6 på kartet i linken under.

Dersom forholdene ute i havgapet blir for krevende har en muligheten til å legge banen inne i Larviks fjorden mellom Gon, Agnes og Stavern, dvs. i området mellom merkene G og 8 på kartet i linken under.

Seilerhytta ligger rett ved merket Y i kartet i linken under.

Kart over Larviks fjorden:

http://www.larvikseilforening.no/public/upload/files/Diverse/regattakart_larviksfj.pdf

Larvik Seilforening planlegger å avvikle et par Tune – up regattaer på torsdag ettermiddag før mesterskapet offisielt åpnes. Dette vil skje i all enkelthet og med reduserte ressurser for at deltakerne skal få anledning til å gjøre seg kjent med forholdene i fjorden/på banen.

Larvik Seilforening ønsker å tilpasse tidsplanen for arrangementet til langveis farende svensker, dansker o.a. som ankommer og reiser med fergene til Larvik, Sandefjord og Langesund. Larvik Seilforening ønsker derfor å håndheve en streng prioritering av disse deltakerne når det gjelder opptak av båtene etter endt mesterskap. Det vil også bli tatt hensyn til dette når det gjelder parkering av tilhengere.

Sosialt

Larvik Seilforening vil også servere et enkelt måltid ved innkomst etter endte regattaer hver dag.

Det vil bli delt ut dag premie til dagens beste båt alle dager så snart alle båtene har kommet i havn.

På gressplenen ved Larvik Seilforening klubbhus vil det bli det rigget opp partytelt med bar og musikk som er åpen på ettermiddagen under hele arrangementet. Ellers har Larvik Seilforening en egen restaurant som kan servere frokost, middag, drikke, is etc.

På lørdag kveld vil Larvik Seilforening arrangere utendørs bankett med servering av god mat og drikke. Etter banketten rydder vi bordene og åpner scenen for et band med trøkk som skal lage skikkelig fest stemning for oss. Her blir det lov til å danse på bordene!

Seilerhytta: http://www.seilerhytta.no/

Til den vinnende båten sammenlagt i mesterskapet vanker det en ganske gjev tilleggspremie.

Overnatting

For overnatting har Larvik Seilforening sikret plass på Farris Bad til en gunstig pris. Romprisen inkluderer adgang til Spa. I tillegg kan Larvik Seilforening tilby alternativ low cost overnatting på et Sportell i nærheten. Detaljer og link for innsjekking kommer om ikke lenge i kunngjøringen.

Vel møtt!

Hilsen regattakomiteen Larvik Seilforening:

Dag Rune Wiksten, Kristoffer Borge, Marius Frenvik Odberg & Arvid Kaupang

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply